kërkimi i avansuar

Përparësitë

Mëso Për Përparësitë


NE JU NDIHMOJMË QË PACIENTËT T'JU GJEJNË JUVE

Bëhuni pjesë e një forme të re dhe unike për promovimin tuaj dhe shërbimeve që ju i ofroni

"Kerkomjekun" është forma më inovative e prezantimit tuaj. Përfitoni nga design i menduar mirë dhe një webfaqe funksionale nga e cila do të perfitoni ju dhe pacientët tuaj.


Portali "Kerkomjekun" ju bën të kërkueshëm dhe ju sjell pacientë të rinj në ordinancën tuaj

Qëllimi parësor i portalit "Kerkomjekun" është te ndërlidhja pacientë me mjeke dhe mjek që ofrojnë shërbime mjekësore. Duke u bërë pjesë e portalit ju bëheni i kërkueshëm nga instrumentet e avancuara që i ofron portali si kërkimi intuitiv, kërkimi i avancuar dhe live search, i cili ju jep rezultate të menjëhershme vizitorëve.


Kurseni para, kohë dhe mund në reklama jo-efikase

A keni menduar të reklamoni veten dhe institucionin tuaj, dhe jeni të zhgënjyer nga çmimet e larta dhe mos efikasiteti i mediave elektronike dhe të shkruara - atëherë "Kerkomjekun" është zgjedhja juaj.


Qëndroni në kontakt me pacientët tua

Përfitoni nga anëtarësimi në portalin "Kerkomjekun" duke i shfrytëzuar instrumentet për komunikimin me pacientët tuaj.