kërkimi i avansuar

Poliklinka Galaxy
Në Galaxy, pacienti është i shenjtë
Vendi:
Prishtinë
Verifikuar nga MSH e RKS!


Të nderuar qytetarë,
Të nderuar miq,
Të nderuar pacientë,

Që nga themelimi i saj në vitin 1990 si institucion i parë shëndetësor privat në Kosovë, Poliklinika “Galaxy” e konsideron pacientin të shenjtë dhe i përkushtohet atij me tërë qenien.

Motoja e Poliklinikës “Galaxy” është “SË BASHKU TË LUFTOJMË SËMUNDJEN” duke bërë përpjekje të vazhdueshme të jemi në hap me zhvillimet më të reja në mjekësinë botërore. Investimet në aparaturat më moderne shëndetësore, na e mundësojnë që të përkujdesemi për shëndetin tuaj më mirë e më lirë. Më mirë është të parandalojmë sëmundjen se sa të shërojmë!

Të dhëna interesante për Poliklinikën “Galaxy”:

1. Mr. Miradije Statovci, nga viti 1990 ka filluar punën praktike në këtë Poliklinikë si nxënëse e shkollës mesme “Ali Sokoli”. Pas mbarimit të shkollës mesme në vitin 1994, vazhdon të punojë si motër medicinale, ndërsa nga viti 2000 si motër kryesore në stafin udhëheqës.
2. Dr. Jehona Ismaili, ka filluar punën praktike në këtë Poliklinikë si nxënëse e shkollës mesme “Ali Sokoli”. Në Poliklinikën “Galaxy” ajo vazhdoi praktikën si studente e fakultetit të Mjekësisë, dhe tani punon si Specialiste në Interno-Reumatologji.
3. Abetare Muharrem Shala, e lindur në ambientet Poliklinikës “Galaxy” me 04/04/1992, tash punon në vendin e lindjes si motër medicinale me orar të plotë!
4. Dr. Hakif Sadiku, punon në Poliklinikën “Galaxy” bashkë me vajzën Psikologe, Rrezarta Sadiku.
5. Ibish Lajçi, gjithashtu punon në Poliklinikën “Galaxy” me vajzën e tij, infermieren Luiza Lajçi.
6. Sadedin Shujaku, punon në Poliklinikën “Galaxy” bashkë me të birin Agron Shujaku. (I biri i Agronit, 9 vjeçar i thotë babait: Babi, gjyshi punon në Galaxy, ti punon në Galaxy, a do të punoj edhe unë kur të rritem në Galaxy?!)

Këto të dhëna dëshmojnë se Poliklinika “Galaxy” është një institucion serioz shëndetësor me përvojë çerek shekullore që përkujdeset për shëndetin tuaj!

Pacientë të nderuar,

Poliklinika “Galaxy” është në shërbimin tuaj. Natyrisht udhëtimin çerekshekullor e kemi bërë bashkë dhe Ju jeni ata që keni vlerësuar, po i vlerësoni e do t’i vlerësoni kualitetet e shërbimeve tona!
Ne jemi të gatshëm që së bashku të luftojmë sëmundjen! Andaj mos hezitoni, trokitni në derën tonë në çdo kohë, dhe një pjesë të shërbimeve do t’i merrni falas, siç i keni marrë gjithmonë:
1. Informata,
2. Udhëzime,
3. Njoftime,
4. Konsultime,
5. Matja e tensionit të gjakut,
6. Pas vizitës së parë, pacienti mund të bëjë kontroll falas deri në shtatë ditë,
7. Në raste të veçanta dhe të arsyeshme jemi të gatshëm të solidarizohemi me ju pacientë të nderuar!

Stafi udhëheqës dhe punëtorët e Poliklinikës “GALAXY” ju dëshirojnë shëndet dhe ju fton që bashkërisht të kujdesimi për shëndetin tuaj!

Dr.   Fatime  Shkodra
Specialiste e Mjeksisë Familjare
Poliklinka Galaxy

62  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1988    Universitetin e Prishtinës ,   Fakulteti i Mjekësisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Prishtinë, Kosovë
Dr.   Fatime  Shkodra  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

08:00
15:00


M

08:00
15:00


M

08:00
15:00


E

08:00
15:00


P

08:00
15:00


S

08:00
14:00


D

--:--
--:--

Dr.   Florije  Belegu
Specialiste e gjinekologjis me obstetër
Poliklinka Galaxy

61  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1985    Universitetin e Prishtinës ,   Fakulteti i Mjekësisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Beograd, Serbi
Dr.   Florije  Belegu   flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

16:00
19:00


M

--:--
--:--


M

--:--
--:--


E

16:00
19:00


P

16:00
19:00


S

12:00
15:00


D

--:--
--:--

Dr.   Hakif  Sadiku
Oftalmolog
Poliklinka Galaxy

75  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1977    Universitetin e Prishtinës ,   Fakulteti i Mjekësisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Zagreb, Kroaci
Dr.   Hakif  Sadiku  flet  shqip , serbisht


Orari i Mjekut


H

08:00
15:00


M

08:00
15:00


M

08:00
15:00


E

08:00
15:00


P

08:00
15:00


S

08:00
12:00


D

--:--
--:--

Dr.   Jehona   Ismaili-Kadrija
Specialiste interniste - Reumatologe
Poliklinka Galaxy

45  vjeç/e
Diplomoj në vitin  2002    Universitetin e Prishtinës - U  Fakulteti i Mjekësisë   Tiranë - Shqipëri
Specializoj në  Prishtinë, Kosovë
Dr.   Jehona   Ismaili-Kadrija  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

15:00
23:00


M

15:00
23:00


M

15:00
23:00


E

15:00
23:00


P

15:00
23:00


S

15:00
23:00


D

15:00
22:00

Dr.   Preveza  Abrashi
Specialiste e Kirurgjisë
Poliklinka Galaxy

65  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1984    Universitetin e Prishtinës ,   Fakulteti i Mjekësisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Kroaci-Serbi
Dr.   Preveza  Abrashi  flet  shqip , anglisht , serbisht , turqisht


Orari i Mjekut


H

--:--
--:--


M

--:--
--:--


M

--:--
--:--


E

--:--
--:--


P

--:--
--:--


S

12:00
15:00


D

--:--
--:--

Dr.   Rezarta  Sadiku
Psikologe
Poliklinka Galaxy

38  vjeç/e
Diplomoj në vitin  2009    Universiteti i Dardanis  Fakulteti i Psikologjisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Prishtinë, Kosovë
Dr.   Rezarta  Sadiku  flet  shqip , anglisht


Orari i Mjekut


H

08:00
14:00


M

08:00
14:00


M

08:00
14:00


E

08:00
14:00


P

08:00
14:00


S

--:--
--:--


D

--:--
--:--

Dr.   Arif  Jahiu
Neuropsikiatër
Poliklinka Galaxy

66  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1984    Universitetin e Prishtinës ,   Fakulteti i Mjekësisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Nish, Serbi
Dr.   Arif  Jahiu  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

--:--
--:--


M

--:--
--:--


M

--:--
--:--


E

--:--
--:--


P

--:--
--:--


S

09:00
13:00


D

--:--
--:--

Dr.  Agron  Beqiri
Urolog
Poliklinka Galaxy

43  vjeç/e
Diplomoj në vitin  2004    Universiteti i Prishtinës,  Fakulteti I Mjeksisë  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Prishtinë, Kosovë
Dr.  Agron  Beqiri  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

08:00
19:15


M

08:00
19:15


M

08:00
19:15


E

08:00
19:15


P

08:00
19:15


S

08:00
19:15


D

--:--
--:--

Dr.  Aferdita  Koshi
Specialiste e Radiologjisë
Poliklinka Galaxy

55  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1995    Universiteti i Prishtinës,  Fakulteti I Mjeksisë,  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Prishtinë, Sarajeve, Tiranë
Dr.  Aferdita  Koshi  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

Sipas
--:--


M

Terminit
--:--


M

--:--
--:--


E

--:--
--:--


P

--:--
--:--


S

--:--
--:--


D

--:--
--:--

Dr.  Arsim  Gashi
Gjinekolog-Obstetër -Ultrasonist
Poliklinka Galaxy

60  vjeç/e
Diplomoj në vitin  -1    Universiteti i Prishtinës,  Fakulteti I Mjeksisë,  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Prishtinë, Kosovë
Dr.  Arsim  Gashi  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

10:00
16:00


M

10:00
16:00


M

10:00
16:00


E

10:00
16:00


P

10:00
16:00


S

16:00
19:00


D

--:--
--:--

Dr.  Ruke  Desku
Spec. e Mjekësisë Familjare
Poliklinka Galaxy

64  vjeç/e
Diplomoj në vitin  1984    Universiteti i Prishtinës,  Fakulteti I Mjeksisë,  Prishtinë, Kosovë
Specializoj në  Prishtinë, Kosovë
Dr.  Ruke  Desku  flet  shqip , serbisht


Orari i Mjekut


H

Sipas
--:--


M

Terminit
--:--


M

--:--
--:--


E

--:--
--:--


P

--:--
--:--


S

--:--
--:--


D

--:--
--:--

Prof. Dr.  Faik  Hima
Internist - Kardiolog
Poliklinka Galaxy

79  vjeç/e
Diplomoj në vitin  -1    Universitetin e Prishtinës,  Fakulteti i Mjekësisë,  Prishtinë
Specializoj në 
Prof. Dr.  Faik  Hima  flet  shqip , anglisht , serbisht


Orari i Mjekut


H

sipas
--:--


M

nevojës
--:--


M

--:--
--:--


E

--:--
--:--


P

--:--
--:--


S

--:--
--:--


D

--:--
--:--

 
Kontrrollë mjekësore
Trajtim, edukim dhe promovim të shëndetit.
Certifikata mjek. per shofer te kat. A, B, C, D, E
Certifikata per punesim, shkollim, regjistrim
Trajtim te rasteve te lehta
Intervenimet kirurgjikale me te nderlikuar
Kontrollim mjeksor urologjik
Circumcision, vendosja e katetrave urinar
USG-i urotraktit
Intervenime operative nga urologjija
Cardiovascular (Zemres)
Ultrazeri – mames (gjirit)
Ultrazeri – abdomenit
Ultrazeri – dopleri i eneve te gjakut
Konsultimi komplet gjinekologjik-obstetrik me ECHO
Percjellje e shtatezanise normale dhe patologjike
Aplikimi I kontraceptiveve per mbrojtje nga shtate
Mjekim i sterilitetit
Diagnost. i hershem i kancerit ne gjenitale te fem
Papa Testi
Kolposkopia
Biopsia
Kontrrolle rutine oftamologjike
Caktimi i dioptrise me kompjutere
Osteoporozes
Ekzaminime internistike
EKG standarde
Stres testi Ergometrik me Traedmill
Holter – monitorimi 24 oresh i punes se zemres
ECHO – Kardiografia (Ultrazeri)
Monitorimi 24 oresh I tensionit arterial
Spirometri
Ekzaminime pediatrike
Analizat rutine laboratorike
Grupi i gjakut me Rh Faktor
HBsAG
Anti HCV
Anit HIV
Teste serologjike
Teste hormonale
Teste markeret
Mikrobiologjia
Ambulanca per transportin e pacienteve
Analiza Labolatorike
Analiza Biokimike
Stres testi ergometrik
Certifikim per arme Gjuetie – Shejtari
Qasja
 
Parking
Parking për te hendikepuarit
Hyrje për karrocë

Orari i Institucionit

H

08:00
23:00


M

08:00
23:00


M

08:00
23:00


E

08:00
23:00


P

08:00
23:00


S

08:00
23:00


D

08:00
22:00

Kontakti
 
Rr. Bulevardi Bill Klinton BL-9a Lokali nr. 10, 10000 Prishtinë Kosovë
Mob: 044 256 894 , 045 593 643 Tel: 038 551 383 , 038 551 393
E-mail: poliklinika-galaxy@hotmail.com Web: www.poliklinika-galaxy.com

Harta
Publiko ne rrjetet sociale
Opsione Tjera