kërkimi i avansuar

Barnatore Panadol

Vendi:
Prishtinë
Verifikuar nga MSH e RKS!


E licencuar që nga viti 2008 barnatorja “Panadol” ofron për pacientët e vet një gamë të gjerë të produkteve farmaceutike dhe parafarmaceutike. Te ne do të gjeni gati të gjitha barnat e regjistruara në Kosovë, dhe të cilat jepen me recetë të mjekut, por po ashtu edhe vitamina e minerale, produkte me bazë natyrale dhe pajisje të mjekësore, të cilat mund t’i merrni edhe pa recetë.

Barnatorja jonë ofron jo vetëm barna, suplementë dhe pajisje mjekësore. Te ne do të gjeni edhe një staf profesional të fushës farmaceutike të përkushtuar ndaj punës shëndetësore që në çdo moment janë të gatshëm të ofrojnë këshilla dhe sugjerime që kanë të bëjnë me shëndetin tuaj.

Në shërbimin tuaj në çdo kohë keni në dispozicion një farmacist dhe dy teknike të farmacisë, të cilët kombinojnë moshën, profesionalizmin dhe përkushtimin në shërbim të pacientit.


Orari i Institucionit

H

09:00
22:00


M

09:00
22:00


M

09:00
22:00


E

09:00
22:00


P

09:00
22:00


S

10:00
22:00


D

--:--
--:--

Kontakti
 
Rr. Nazim Gafurri 21, 10000 Prishtinë Kosovë
Mob: 044 308 422
E-mail: jaser.veseli@mjeku.net

Harta
Publiko ne rrjetet sociale
Opsione Tjera